Steekje los?

Reparatie van uw naaimachine door Naaimachinehuis Jan de Klijn in Oss

U bent net bezig een mooi embleem vast te zetten op een jas en dan… valt de naaimachine uit. U kunt zelf het probleem niet vinden. Snel weer aan de slag? Wij zijn uw expert in naaimachine reparatie. Breng uw naaimachine naar onze winkel en voordat u het weet voegt u weer draad bij naad.

Uw naaimachine binnen twee dagen gerepareerd

Wij snappen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk wilt. Bijvoorbeeld omdat het klusje haast heeft. Daarom repareren wij bij Naaimachinehuis Jan de Klijn binnen twee dagen uw naaimachine. Dat beloven we niet alleen, dat garanderen we u. Het maakt niet uit om welk type naaimachine het gaat: is het een Juki, Lewenstein of Brother? Wij maken het voor u. Daarnaast geven we u op alle naaimachinereparaties drie maanden garantie.

Breng uw naaimachine naar de winkel

Naai- of lockmachine kopen?

Al meer dan 40 jaar komen klanten naar Naaimachinehuis Jan de Klijn om een goede naaimachine of lockmachine te kopen. Wij geven door deze jarenlange ervaring altijd een geschikt advies. Wij helpen u aan de juiste naai-, lock- of borduurmachine die past bij uw wensen en budget.

Mist u een bepaald onderdeel? Ook dan schieten wij te hulp. Voor vrijwel alle merken en type machines leveren wij onderdelen.

Wij verkopen de merken:
  • Brother
  • Juki
  • Lewenstein
  • Toyota

Occasions

Bent u op zoek naar een goedkoper model naaimachine? En is een tweedehands model ook prima voor uw naaiwensen? Dan kunt u kiezen uit een van onze tweedehands modellen. 

Deze hebben altijd een servicebeurt gehad. 

Daarnaast geven we op al onze occasions zes maanden garantie.

Naaimachinehuis Jan de Klijn
Hooghuisstraat 39 
5341CD Oss 


Privacy Verklaring

0412-62 29 86

info@jandeklijn.nl

KvK
16038361

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Elke dag tussen 13:00 en 13:15 uur gesloten!